Salatwrap med nypotetsalat og pepperrot
En fresh og litt franskinspirert nypotetsalat med revet pepperrot, servert i salatwraps er perfekt lunsjmat. Nå som nypoteten er i sesong, er det bare å nyte i vei.
Du trenger (til 4 porsjoner)
- 500 g nypoteter
- 2 ss crème fraiche
- 1/2 ss dijonsennep
- 1 romanosalat
- 1 bit pepperrot
- 2 ss syltet rødløk (oppskrift finner du her)
- 1 bunt persille
- 1 bit purre
- 1 bunt dill
Del potetene i fire. Stek dem i olje til de får en fin farge og er møre helt igjennom. Sett dem til side, og la dem avkjøle seg litt. Bland crème fraîchen og sennepen, og smak til med salt og pepper. Plukk bladene av salaten, og legg dem utover et stort fat. Bland sammen potetene og crème fraîche-blandingen, og fordel det på salatbladene. Riv rikelig med pepperrot over, og topp halvparten av salatbladene med den syltede rødløken og persillen. Topp den andre halvparten med tynt skåret purre og dill.
Prøv også denne enkle, men smakfulle potetsalaten med agurk, dill og rømme.